tankerogtrivsel.png (2)

Som fagperson (pædagog, lærer) taler du sikkert allerede med børn og unge, når noget føles svært.

Med denne nye forskningsbaserede guide får du din værktøjskasse udvidet med effektive og let anvendelige metoder fra først og fremmest Kognitiv psykologi men også med elementer fra Positiv psykologi og Mindfulness.

På kurset/workshoppen gennemgåes guiden med hands-on opgaver, cases og små film. Der vil også være en teoretisk introduktion til metoderne og til samtale-teknik.

Det handler om trivsel og relationer - om at klæde eleven på til at styrke relationen til sig selv og dermed også til andre!

Det handler om et nyt og banebrydende materiale - i børnehøjde! 

Du kan læse mere om Du bli'r hvad du tænker-materialet her.

Uddrag fra evaluering efter kursus:

Helene, lærer: "Jeg blev overrasket over, hvor tilgængeligt materialet er. Arbejdsarkene kan jeg gå hjem og bruge med det samme. Det er også godt, at der er små film/cases til." 

Camilla, pædagog: "Det var rart at få en konkret måde at arbejde med eleverne på - og hjælpe dem med at ændre de tankemønstre, der ligger bag ved adfærden. Materialet er konkret, let forståeligt og nemt at gå i gang med."

Varighed: 5 timer inkl. pauser.

Underviser: Iben Dam

Pris: DKK 1.500,00 kr./deltager ekskl. moms og transportomkostninger (Statens takster+udgifter til færge/bro), men inkl. en materialepakke med  et eksemplar af Guiden. Ved tilmelding af kollega: Pris: kr. 995,00 ekskl. Guide. Kurset gennemføres ved minimum 10 deltagere.