tankerogtrivsel.png (2)

Lær dine elever om tankernes betydning for velvære, glæde og trivsel.

På kurset gennemgåes det forskningsbaserede undervisningsmateriale Du bli'r hvad du tænker gennem hands-on-opgaver og workshops.

Der vil også være en indføring i det teoretiske grundlag bag materialet - blandt andet til vigtige, evidensbaserede og effektive metoder inden for Kognitiv psykologi og Positiv psykologi. 

Materialet bygger på effektive og forskningsbaserede metoder fra Kognitiv psykologi og Positiv psykologi. Som noget banebrydende nyt introduceres eleven selv for metoderne – metoder som blandt andet handler om tankernes betydning for velværet, vigtigheden af glæde og af at elske og anerkende sig selv. Kort sagt handler det om trivsel og relationer – om at klæde eleven på til at styrke relationen til sig selv og dermed også til andre!

Det handler om trivsel og relationer - om at klæde eleven på til at styrke relationen til sig selv og dermed også til andre! 

Du kan læse mere om Du bli'r hvad du tænker-serien her.

Uddrag fra evaluering efter kursus:

Helene, lærer: "Jeg blev overrasket over, hvor tilgængeligt materialet er. Arbejdsarkene kan jeg gå hjem og bruge med det samme. Det er også godt, at der er små film/cases til." 

Camilla, pædagog: "Det var rart at få en konkret måde at arbejde med eleverne på - og hjælpe dem med at ændre de tankemønstre, der ligger bag ved adfærden. Materialet er konkret, let forståeligt og nemt at gå i gang med."

Varighed: 4 timer inkl. pauser. Der vil være mulighed for køb af bøger på kurset.

Underviser: Iben Dam

Pris: DKK 1.500,00 kr./deltager ekskl. moms og transportomkostninger (Statens takster+udgifter til færge og bro), men inkl. en materialepakke med Elevens grundbog, Elevens arbejdsbog (Mellemtrin eller Udskoling) og Lærervejledning (værdi kr. 522,-). Ved tilmelding af kollega: Pris 900,- ekskl. bogpakke. Kursus gennemføres ved minimum 10 deltagere.